keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Kissapotkarin uusi elämä

Kirpparit ovat muuttaneet lastenvaatteiden arvostusta. Esimerkiksi tästä äitiyspakkauksen kahden lapsen käyttämästä potkarista ei varmaan euroa saisi. Jatkoin siis puvun käyttöikää tekemällä siitä nukenvaatteita, housuosasta housut, lappuosasta mekon. Mekko sopii erikokoisille nukeille, sillä henkselit voi laittaa suoraan tai ristiin ja niissä on kahdet napit kuten potkareissakin oli. Sukkaosista taitaa saada vielä pikkunukeille sopivat pipot. Jujutyyliin käytin hyväkseni olemassaollevia muotoja, saumoja ja toimintoja (napit ja napinreiät oli valmiina), sillä en ole kaksinen ompelija. Jokohan ansaitsen ekan oikean kommentin? :)



There's so much kids clothes in flea markets that they have almost no value at all. So in stead of selling this romper suit I made dolls clothes from it. I respected the original outfit by keeping as much as possible, I re-used buttons and button holes and most of the seams again.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No olisit ansainnu:)
Ekaa kertaa tänne eksyin ja täällähän näyttää kivalta! Sulla on tosi hyviä kierrätysideoita ja tietty toteutuksia kans!:) Noi nappimagneetit on hauskoja!

Elisa sanoo oo... kirjoitti...

Kiitos Nomppis, lisäsin sun suloisen makean blogisi seurattaviin blogeihin :).

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ideoita ja toteutuksia. :=)