torstai 17. huhtikuuta 2008

Keltainen kirahvi

Olen aika yllättynyt miten innostuneesti keltaiseen haasteeseen lähditte, kun olen blogimaailmassa niin untuvikko vielä. Tosi Kivaa kun kommenteissa on ollut aitoja kommentteja spammin lisäksi! Elämä vaan vähän häiritsee blogitusta, joten saapa nähdä milloin kollaasin ehdin tekemään, mutta on mulla siihen jo ideoitakin. Legoja keräilen kirppareilta, ja tämäkin turhake oli pakko saada, se on soittorasia. Pidän näiden Primojen muotoilusta, ja taisinpa nähdä jostain sisustuslehdestä, että myös Eero Aarnion kodissa tällainen on, keittiön hyllyn päällä ehkä.


I like the design of these Lego Primo toys, reminds a little Eero Aarnio's works. The giraffe goes round and round while playing a melody.

4 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Kiitos vielä hienosta haasteesta!!
Osallistun vähän jälkijunassa mutta käypä kurkkaamassa keltaiset kuvani.
Värihaasteita voisi olla useamminkin!
:)

Inkivääri kirjoitti...

Minäkin löysin eilen kotoani keltaista:) Olin törmäillyt haasteeseesi siellä ja täällä, se on levinnyt kulovalkean tavoin blogistaniassa ja kukkakuvani laitoin haasteen jatkeeksi. Tosin innostuin tänään luurailemaan kaameran linssin läpi enemmänkin, sillä pieniä keltaisia asioita alkoi löytyä yllättävän paljon, osa kyllä kaapin oven takaa...

Anonyymi kirjoitti...

Mull olisi pieni kysymysryöppy. Käy kurkkaas, jos jaksat vastata

johanna kirjoitti...

Löysin minäkin tämän keltaisen haasteen! Ja kuvia on blogissani :)